Munkatársaink:k agi

Kecskeméti Ágnes gyógymasszőr és talpmasszőr vagyok. 2013. októbere óta dolgoztam a Szaloncukor Szépségszalonban gyógymasszőrként. 2017. május elején nyitottam meg a Tavirózsa Masszázsszalont, ahol jelenleg is dolgozom.


Tanulmányaimat a Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskolában folytattam 2 éves gyógymasszőr szakon, ahol 2013-ban végeztem. Munkámat hivatásnak és hobbinak is tekintem. Célom, hogy minden hozzám forduló embernek legjobb tudásom szerint segítsek. Sok hálás vendégem volt és van, sokan rendszeresen masszíroztatnak.


A masszázsok többnyire jó hangulatban telnek, vendégeim várják a következő alkalmat. Ha úgy érzi, szívesen fordulna szakemberhez fájdalmas izomgörcsökkel, krónikus betegséggel, stresszkezeléssel vagy csak relaxálni szeretne, forduljon hozzám bizalommal.

Szolgáltatások: Hátmasszázsok, Testmasszázsok, Talpmasszázs, Alakformálás, Arcmasszázs

  

 


Ringbauer Réka vagyok. Gyógymasszőri tanulmányaimat az EFEB 2 éves OKJ-s képzésén folytattam. Csepelen nőttem fel, ismerem a helyi életet és az embereket. Nagy örömmel tölt el, hogy ismét az általam megszeretett szakmában dolgozhatok itt a Tavirózsa Masszázsszalonban 2019. áprilisától. Várom minden kedves Vendégemet, aki frissülni vágyik vagy fájdalmas izomgörcsökkel küzd. Minden hozzám forduló Vendéget igyekszem a legjobb tudásom szerint kezelni. Ha egy kellemes frissítő, lazító, relaxáló masszázsra vágyna ebben a stresszes, pörgő világban akár egy alkalommal vagy többszöri kezelést igénylő fájdalmakkal érkezne, forduljon hozzám bizalommal!

Szolgáltatásai: hátmasszázsok, testmasszázsok, arcmasszázs
FOGLALJON AKÁR MÁR MOST HOZZÁM IDŐPONTOT  ONLINE!

 Masszázs Csepelen ©2017 | Design by: Balage's websites