Munkatársaink:k agi

Kecskeméti Ágnes gyógymasszőr és talpmasszőr vagyok. 2013. októbere óta dolgoztam a Szaloncukor Szépségszalonban gyógymasszőrként. 2017. május elején nyitottam meg a Tavirózsa Masszázsszalont, ahol jelenleg is dolgozom.


Tanulmányaimat a Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskolában folytattam 2 éves gyógymasszőr szakon, ahol 2013-ban végeztem. Munkámat hivatásnak és hobbinak is tekintem. Célom, hogy minden hozzám forduló embernek legjobb tudásom szerint segítsek. Sok hálás vendégem volt és van, sokan rendszeresen masszíroztatnak.


A masszázsok többnyire jó hangulatban telnek, vendégeim várják a következő alkalmat. Ha úgy érzi, szívesen fordulna szakemberhez fájdalmas izomgörcsökkel, krónikus betegséggel, stresszkezeléssel vagy csak relaxálni szeretne, forduljon hozzám bizalommal.

Szolgáltatások: Hátmasszázsok, Testmasszázsok, Talpmasszázs, Alakformálás, Arcmasszázs

FELHIVJUK FIGYELMÉT, HOGY ÁPRILIS 1-TŐL ÁGI KOLLÉGANŐNKÖZ CSAK TELEFONON VAGY MESSENGEREN KERESZTÜL TUD IDŐPONTOT FOGLALNI!

  

 


Ringbauer Réka vagyok. Gyógymasszőri tanulmányaimat az EFEB 2 éves OKJ-s képzésén folytattam. Csepelen nőttem fel, ismerem a helyi életet és az embereket. Nagy örömmel tölt el, hogy ismét az általam megszeretett szakmában dolgozhatok itt a Tavirózsa Masszázsszalonban 2019. áprilisától. Várom minden kedves Vendégemet, aki frissülni vágyik vagy fájdalmas izomgörcsökkel küzd. Minden hozzám forduló Vendéget igyekszem a legjobb tudásom szerint kezelni. Ha egy kellemes frissítő, lazító, relaxáló masszázsra vágyna ebben a stresszes, pörgő világban akár egy alkalommal vagy többszöri kezelést igénylő fájdalmakkal érkezne, forduljon hozzám bizalommal!

Szolgáltatásai: hátmasszázsok, testmasszázsok, arcmasszázs
FOGLALJON AKÁR MÁR MOST HOZZÁM IDŐPONTOT TELEFONON VAGY FACEBOOKON!

 

Kiss Tünde gyógymasszőr vagyok.
Magamról: Gyógymasszőr képesítésemet 1995-ben szereztem az ORFI Intézetben, az azóta eltelt több mint két évtizedben a szakmában dolgozok. Munkám során svédmasszázs technikát alkalmazok. Ha mozgásszervi, gerinc, vagy vázizomrendszeri panaszokkal küzd keressen meg bátran, akár alkalmi, akár terápiás jellegű kezelésre. De ha egészséges, és stresszes, rohanó világunkban csupán egy frissítő masszázsra vágyik, akkor is foglaljon időpontot bátran! Nálam a vendég az első, a munka pedig professzionális. A kezelés végén remélem Ön is csatlakozik azok széles táborához, akik úgy érzik, mintha "kicserélték" volna őket, és felfrissülve távoznak tőlem! Szeretettel várom Önöket!

Szolgáltatások: Hátmasszázsok, Testmasszázsok, Arcmasszázs. 

 

 

Szabó Kata gyógymasszőr vagyok.
Már 2007-ben elvégeztem a frissítő és kondicionáló valamint a mézes masszázs tanfolyamot és tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni a jövőben. 2015-ben látásromlásombol kifolyólag megváltoztak az életkörölményeim. 2017 őszén jött a nagyszerű lehetőség, a VGYKE (Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete) gyógymasször képzést indított, amire jelentkeztem. Egy Fejér megyei kisvárosból Mórrol költöztem Budapestre. Masszőrként most kezdek, de bízom benne, hogy szívvel-lélekkel és megfelelő szaktudással végzett masszázsom felfrissült és elégedett Vendégekké varázsol majd mindenkit.
Szolgáltatatásai: hátmasszázsok, testmasszázsok, arcmasszázs, talpmasszázs, mézes masszázs, nyirokmasszázs.

 

Masszázs Csepelen ©2017 | Design by: Balage's websites