Időpontfoglalás


Kedves Vendégünk!
Tájékoztatunk, hogy 2018. május 25-től az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (továbbiakban: Általános Adatvédelmi Rendelet vagy GDPR) az adatvédelmi kérdések szabályozása tekintetében, részben felváltja a hatályos magyar jogszabályokat. Cégünk hatályos adatkezelési tájékoztatóját az alábbi linkre kattintva tudja elérni: ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

A foglalás menete:

1. Kattintson az Időpontfoglalás linkre! (Beosztás alatt)

2. Válassza ki a kívánt szolgáltatást.

3. A szolgáltatás kiválasztását követően nyissa ki az alatta lévő naptárat, majd válassza ki a dátumot. Itt csak azok a dátumok szerepelnek, amikor dolgozok és van szabad időpontom aznap.

4. A nap kiválasztása után elérhetővé válnak a szabad időpontok. Ennek kiválasztása után, kattintson a foglalás gombra. Figyelem! Ha ketten vagy többen egymás utáni időpontot szeretnének foglalni, kérem számoljanak rá 15 perc szünetet a két masszázs között, ellenkező esetben, a második időpont a rendszer által visszautasításra kerül! (Pl.: 15:00-tól két Vendég jönne 45 percre, foglalás: 15:00, majd 16:00, és nem 15:45!!!)

5. A foglalás akkor sikeres, ha a szolgáltató visszaigazolja. Kérjük, hogy várja meg visszaigazoló emailünket. Amennyiben nem kap visszajelzést foglalásáról, kérjük vegye fel a kapcsolatot asszisztensemmel Bodrovics Zsuzsannával vagy velem központi telefonszámunkon vagy e-mailben (tavirozsa.masszazs@gmail.com).


Felhivjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy az időpont foglalással automatikusan elfogadják üzletünk házirendjét, amit igy magukra való tekintettel egyúttal elfogadottnak tekintünk! Házirend Vendégeink részére


 
Online időpontfoglalónk 2020.03.16-tól átmenetileg nem üzemel!

Szalonunk ugyanettől a naptól nyitvatartását is megváltoztatja!Érdeklődni és időpontot foglalni kizárólag telefonon vagy emailben tudnak Vendégeink!

Az intézkedésekre a koronavírus megelőzését szolgáló kormányrendeletek miatt van szükség!Megértésüket köszönjük!

Időpontfoglalás   


Masszázs Csepelen ©2017 | Design by: Balage's websites